Evenementen
zo.
28.
04

CD-Platenbeurs bij Metropool

Wanneer
zondag 28 april, 11:00 tot 16:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

CD-Platenbeurs bij Metropool

Op 28 april verandert Metropool weer in de grootste platen- en cd-markt van Overijssel. Tijd om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp’s, cd’s, singles en dvd’s op de platen- en cd-beurs. Of je nou net begint met het aanleggen van je verzameling of al een behoorlijke berg collectors items in je kast hebt staan: je vindt altijd wat van je gading, want het aanbod is zoals altijd groot en gevarieerd en niet alleen professionele verkopers maar ook particulieren.

Er liggen nog behoorlijk wat pareltjes op zolders, dus wil je niet kopen maar juist verkopen dan is dit je kans om je waar aan te bieden! In ons muziekcafé kan je natuurlijk terecht voor een kop koffie al dan niet met een lekkere neut ernaast. Een walhalla voor mensen die graag een plaat of cd opzetten!

Entree is €5,-.

Heb je nou zelf net je zolder opgeruimd en wil je van je platen en cd’s af, dan kan je natuurlijk ook een stand huren op onze beurs. Daarvoor kan je contact opnemen met Dynamite beurzen.

www.metropool.nl

2019-04-28 11:00:00 2019-04-28 16:30:00 Europe/Amsterdam CD-Platenbeurs bij Metropool CD-Platenbeurs bij Metropool, Industrieplein 10, , Hengelo
CD-Platenbeurs bij Metropool


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen