Evenementen
do.
27.
12

Cameretten: Finalistentournee 2018

Wanneer
donderdag 27 december, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De strijd om de winst van Cameretten Festival 2018 is gestreden! Na de selecties, workshops, try-outs, de halve en de hele finale, is het nu tijd voor de Finalistentournee. De drie aanstormende cabarettalenten staan te popelen. Bereid je voor op een avond keihard lachen!

Cameretten Festival – bedacht door een groep studenten way back in 1966 – is een waar begrip in Nederland. Het festival geldt als dé cabaretkweekvijver, waar duizenden mensen getuige zijn geweest van de eerste voorzichtige podiumstapjes van o.a. Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Daniël Arends. Laat je vanavond verrassen door een nieuwe lichting cabaretiers en zie het toptalent van morgen!

www.schouwburghengelo.nl/theater/cameretten-finalistentournee-2018/27-12-2018-20-00

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen