Evenementen
za.
22.
06

Cactus LIVE met Bertolf & Friends

Wanneer
zaterdag 22 juni, 20:30

Waar
Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Cactus LIVE met Bertolf & Friends

Zaterdag 22 juni 2019 speelt Bertolf & Friends op het Kleinste Podium van Twente georganiseerd door Stichting Vrienden van Cactus Live.

Er schijnen in hoofdlijnen twee soorten muziek luisteraars te zijn: mensen die door muziek in hun stemming bevestigd willen worden en mensen die muziek gebruiken als stemmingsregulator.
In Bertolf’s nieuwe show “Soelaas” onderzoekt hij hoe dat bij hem zelf zit. Waarom schrijft hij eigenlijk liedjes? Om een gevoel te uiten of juist om iets op te lossen? Of misschien allebei? En hoe zit dat bij andere liedjesschrijvers die hij bewondert?

Na een succesvolle theatertournee over de muziek van Crosby, Stills, Nash & Young met zijn band Her Majesty, een tournee met Kasper van Kooten en zijn eerste eigen theaterprogramma ‘Bloedlijn’, keert Bertolf nu terug met een fonkelnieuw solo-album op zak.

Bertolf Lentink

Bertolf Lentink speelde in de band van Ilse DeLange, en z’n eigen solo-carrière explodeerde in 2008 met hitsingle “Another Day”. Hij won in 2010 een Zilveren Harp en maakte sindsdien vijf door pers en publiek erg goed ontvangen solo-albums.
In “Soelaas” speelt Bertolf naast veel songs van zijn nieuwe album ook de mooiste liedjes van z’n vorige platen en liedjes van zijn muzikale helden zoals Paul McCartney, Bob Dylan, Paul Simon, CSN&Y en Ron Sexsmith. Daarbij probeert hij zingend, spelend en vertellend soelaas te bieden, op zoek naar de schoonheid en de troost.

Meer informatie en tickets vind u op de website van De Cactus

www.decactus.nl

2019-06-22 20:30:00 2019-06-22 20:30:00 Europe/Amsterdam Cactus LIVE met Bertolf & Friends Cactus LIVE met Bertolf & Friends, Pastoriestraat 37, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen