Evenementen
wo.
22.
01

Cabarestafette

Wanneer
woensdag 22 januari, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Cabarestafette

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om kennis te maken met jong cabarettalent. Iedere avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Wie jong, bruisend cabarettalent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette! Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd! Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2020-01-22 20:00:00 2020-01-22 22:30:00 Europe/Amsterdam Cabarestafette Cabarestafette, Beursstraat 44, , Hengelo
Cabarestafette


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen