Evenementen
wo.
13.
06

Buitenspeeldag 2018 Groot Driene

Wanneer
woensdag 13 juni, 14:00 tot 17:00

Waar
Kasbah
Kasbah
7552 KP Hengelo

Buitenspeeldag 2018 Groot Driene

Samen met een nieuwe groep vrijwilligers is de organisatie van de Buitenspeeldag Groot Driene overgenomen en zijn wij er, dankzij vele sponsoren, donateurs, vrijwilligers in geslaagd de Buitenspeeldag te organiseren.

13 juni

Op woensdag 13 juni 2018 is het zo ver. Van 14.00 uur tot en met 17.00 uur. De Buitenspeeldag Groot Driene werd in het verleden gehouden aan de Jan Prinsstraat, maar is nu verhuisd naar het grasveld aan de Zwavertsweg, nabij de Kasbah. Ons eerste jaar pakken wij groots uit met wel 25 uitdagende en toffe buitenactiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Te denken aan springkussens, clowns, schminken, popcorn, suikerspin, ranja en nog veel meer.

Voor iedereen

Omdat wij als organisatie het belangrijk vinden dat elk kind kan deelnemen aan de buitenspeeldag, hebben we dit jaar een pilot met so de Stapsteen. Enkele groepen van deze school met leerlingen die vaak moeite hebben met drukte, zullen voor aanvangstijd in alle rust gebruik mogen maken van enkele activiteiten.

Kaartverkoop

Kaartverkoop is vanaf 13.30 uur bij de ingang van de Tempel. Een activiteitenkaart kost 2 euro per persoon. Vanaf 14 uur start de buitenspeeldag Groot-Driene voor iedereen. Deelname is op eigen risico en onder begeleiding van ouders/verzorgende.

Wij hopen u samen met uw (klein)kinderen te zien. Ook kunt u ons vinden op Facebook: Buitenspeeldag 2018 Groot Driene


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen