Evenementen
za.
31.
08

Buitenfilm Schouwburgplein

Wanneer
zaterdag 31 augustus, 20:00

Waar
Schouwburgplein
Schouwburgplein 9
7551 DE Hengelo

Buitenfilm Schouwburgplein

Dit jaar organiseert Filmhuis Hengelo voor de vijfde keer een gratis buitenfilm als feestelijke opening van het filmseizoen. Het Schouwburgplein bij Brasserie So Nice wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een openluchtbioscoop. U kunt onder het genot van een drankje komen genieten van de film Green Book.

Green Book

Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip, een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen. Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Start film om 20:30 uur, trailers van het nieuwe programma vanaf 20:00 uur.

www.filmhuishengelo.nl

2019-08-31 20:00:00 2019-08-31 23:00:00 Europe/Amsterdam Buitenfilm Schouwburgplein Buitenfilm Schouwburgplein, Schouwburgplein 9, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen