Evenementen
do.
22.
11

Broadway musical hit ‘The Addams Family’

Wanneer
donderdag 22 november
t/m zondag 25 november
20:00 tot 23:59

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een macaber humoristische musicalbeleving

Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef e.v.a. zijn te zien als leden van de beroemde familie. De kaartverkoop voor ‘The Addams Family’ start woensdag 24 januari 2018 om 20:00 uur via de website van het theater.
‘The Addams Family’ is gebaseerd op personages gecreëerd door Charles Addams. Muziek en songteksten door Andrew Lippa. Het script is geschreven door Marshall Brickman en Rick Elice. De musical staat maar liefst vier dagen in Schouwburg Hengelo.

De excentrieke Addams Family is springlevend

De gepassioneerde Gomez (Johnny Kraaijkamp) en zijn geliefde, de mooie Morticia (Pia Douwes), hun duistere ‘schatjes’ Wednesday (Marjolein Teepen) en Pugsley (Martijn Vogel), Oom Fester (Tony Neef), Oma (Irene Kuiper) en uiteraard butler Lurch (Raymond Paardekooper) treden uit de duisternis en verruilen hun macabere villa voor een zwarte komedie in het theater.
Dochter Wednesday Addams is verliefd op Lucas, een gewone jongen die, tot overmaat van ramp, afkomstig is uit een ‘doodnormaal’ Hollands gezin. Ze deelt het geheim enkel met haar vader Gomez, die echter nog nooit iets voor zijn geliefde Morticia verborgen heeft gehouden. Als Lucas en zijn ouders worden uitgenodigd voor een kennismakingsdiner, komt de waarheid op tafel te liggen. De volle maan schijnt, de geesten worden wakker en de liefde wordt op alle fronten op de proef gesteld.
Het creatieve team van de nieuwe Nederlandse versie van ‘The Addams Family’ zal worden aangevoerd door regisseur Paul Eenens, choreograaf Stanley Burleson, vertaler/bewerker Jon van Eerd en West End musical director Dave Keech.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen