Evenementen
za.
10.
11

BonteHond in coproductie met Beumer & Drost – Legends (8+)

Wanneer
zaterdag 10 november, 19:30 tot 23:59

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

BonteHond in coproductie met Beumer & Drost – Legends (8+)

In LEGENDS duiken Maurits, Lisa en Sacha in de wereld van LARP-en: een levensecht rollenspel waarin je je kunt meten aan personages uit fantasyboeken en films. Wie wil je zijn? Ga je de rol spelen die men voor je bedacht heeft? Of schrijf je je eigen verhaal met jezelf als hoofdrolspeler? De mogelijkheden zijn eindeloos. Door middel van Larpen (live action role playing) zien we volwassenen die ondanks alle scheve blikken van buitenaf toch doorspelen en fantaseren en daarmee, net zoals Peter Pan, altijd kind zullen blijven.

Zo is een Almeerse accountant eigenlijk een behendige elf. Een uitgebluste huisvrouw een briljante kernfysioloog met telekinetische gaven en een werkloze IT’er een geliefde koning van een immens onderwaterrijk. LEGENDS is een beeldende en fysieke voorstelling over het verlangen om uit te stijgen boven de
werkelijkheid.

Workshops
Voorafgaand aan de voorstelling kun je meedoen aan een workshop! Deze begint om 18:30 uur en kost € 2,50.

meer informatie en kaartjes

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website. 

 


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen