Evenementen
vr.
13.
12

Bökkers Metropool

Wanneer
vrijdag 13 december, 19:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Bökkers

Sallandse rockband die de boel overal op de kop zet. Bökkers is zonder twijfel de hardst werkende band in de ingedutte vaderlandse showbusiness. Al jaren toert de Sallandse rockband langs de meest van god verlaten, waaierige uithoeken van ons land om daar een ongekend dampend feest te vieren met originele rock-krakers als Annie uut de Bochte, Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet, Jezus en Iederene Hef een Reden. Met hun succesvolle eigen festival Koele Koele, honderden trouwe volgers in caravans, een vaste notering in de top2000, shows in Paradiso, op de Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en vele andere festivals, discotheken en feesttenten is Bökkers niet meer weg te denken. Dit jaar voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan hun repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de rest van de nieuwe nummers volgen heel snel. Kijk voor meer informatie op www.metropool.nl.


2019-12-13 19:30:00 2019-12-13 23:59:00 Europe/Amsterdam Bökkers Metropool Bökkers Metropool, Industrieplein 10, , Hengelo
Bökkers Metropool


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen