Evenementen
zo.
06.
05

Boekenmarkt Tuindorp ’t Lansink

Wanneer
zondag 6 mei, 10:00 tot 17:00

Waar
Tuindorp ’t Lansink
C.T. Storkstraat
7553 AS Hengelo

Op 6 mei 2018 is er in het centrum van het historische Tuindorp ’t Lansink in Hengelo voor de 19e keer de bekende Boekenmarkt.  Boekhandelaren bieden hier elk jaar in het eerste weekend van mei van 10:00 tot 17:00 uur op meer dan 100 kramen hun boeken en ansichtkaarten aan. Tuindorp hotel en restaurant ’t Lansink verzorgt de catering waar men kan genieten van een kopje koffie en iets lekkers. De plaatselijke Rotary verkoopt traditiegetrouw weer bloemen.

Kom gezellig langs en geniet van dit unieke evenement op en rondom het C.T. Storkplein in het historische Tuindorp ’t Lansink te Hengelo (O)

http://boekenmarkthengelo.nl

boekenmarkthengelo.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen