Evenementen
do.
28.
03

Boekenballade

Wanneer
donderdag 28 maart, 19:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Boekenballade

Net als vorig jaar organiseert Metropool in samenwerking met Hengelo Leest, Boekhandel Broekhuis en Bibliotheek Hengelo weer de Boekenballade. Een avond waar muziek en literatuur elkaar een ferme en liefdevolle handdruk geven.

Het thema van de 84ste Boekenweek is “De moeder de vrouw”, naar het gedicht van Martinus Nijhoff. Een onderwerp dat het nodige stof doet opwaaien. Half literair Nederland neemt aanstoot aan het thema. In plaats van de keuze voor een verheffend Boekenweek-thema, gaat de CPNB voor een thema dat de vrouw terug aan het aanrecht brengt en tot haar rol als moeder. Of onze gasten van de avond het achterste van de tong laten zien over het omstreden thema? Je komt er maar op 1 manier achter: door deze avond bij te gaan wonen! Sowieso de moeite waard in elk geval!

Er zijn optredens van A.L. Snijders, Levi Weemoedt, Yorick van Norden, Wies Wassenberg, No songs for old men, Lowie Gilissen en Hengelo’s eigen stadsdichter Marijke Agterbosch. De presentatie is in handen van Peter Schoof.

Klik hier voor meer informatie en tickets voor deze avond.


2019-03-28 19:30:00 2019-03-28 22:00:00 Europe/Amsterdam Boekenballade Boekenballade, Industrieplein 10, , Hengelo
Boekenballade Hengelo 2019


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen