Evenementen
za.
26.
10

Boeken- en Platenbeurs

Wanneer
zaterdag 26 oktober, 13:00

Waar
Nivoncentrum
Lodewijkstraat 1
Hengelo

Boeken- en Platenbeurs

De Boeken en Platenbeurs van Nivon Hengelo is in de herfstvakantie een jaarlijks terugkerend festijn voor boeken-, puzzel- en muziekliefhebbers. Op zaterdag 26 oktober houdt de NIVON afdeling Hengelo, voor de 36ste maal, zijn jaarlijkse boeken en platenbeurs van 13:00 tot 16:00 uur in het NIVON Centrum, Lodewijkstraat 1, hoek Berfloplein, in Hengelo. Zoekt u de roman of informatieve boek dat u altijd al had willen lezen, of dat ene boek over uw hobby dat niet meer in de handel is, kom dan snuffelen tussen de systematisch uitgestalde boeken. Er is een ruime keus aan literatuur en romans van zowel Nederlandse als buitenlandse auteurs, poëzie. En is er een boeiend aanbod van boeken met een wat meer antiquarische inslag en diverse regionale jaarboeken. Ook is er een rijke selectie van kinder en jeugdboeken. Deze hebben hun eigen privé boekenbeurs in de mooie hal van het Nivoncentrum. Voor de vinylliefhebbers zijn er zowel klassieke als platen in het populaire genre. En legpuzzels in overvloed om donkere winteravonden mee door te komen. Dit alles voor heel redelijke prijzen.
Voor iedere bezoeker is er gratis een kopje koffie of thee met een koekje en voor kinderen ranja met een rietje. De toegang is gratis. Kom dus kijken en kopen. Kijk voor meer informatie op hengelo.nivon.nl.


2019-10-26 13:00:00 2019-10-26 23:59:00 Europe/Amsterdam Boeken- en Platenbeurs Boeken- en Platenbeurs, Lodewijkstraat 1, , Hengelo
Boeken- en Platenbeurs


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen