Evenementen
za.
14.
12

Black Gospelkoor Benediction

Wanneer
zaterdag 14 december, 20:00 tot 22:30

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Black Gospelkoor Benediction – A Christmas Benediction

Dwight Dissels, bekend van ‘The Voice of Holland’ en ‘The Passion’, treedt op met Black Gospelkoor Benediction, harmonieorkest Concordia uit Hengelo (onder leiding van Lute Hoekstra), het kinderkoor van Kaliber Kunstenschool en de fantastische begeleidingsband (onder leiding van André Bijleveld). Geniet en zing mee met de bekende kerstklassiekers in een verrassende, eigentijdse uitvoering.

Het programma wordt aangevuld met mooie ballads, luistersongs en natuurlijk samenzang. Black Gospelkoor Benediction uit Enschede is al ruim 20 jaar een begrip in Twente en treedt op door heel Nederland. Samen met Schouwburg Hengelo organiseren ze nu voor het eerst een groot kerstconcert, dat ongetwijfeld uit gaat groeien tot een jaarlijkse traditie.

Kijk voor meer informatie op www.schouwburghengelo.nl.


2019-12-14 20:00:00 2019-12-14 22:30:00 Europe/Amsterdam Black Gospelkoor Benediction Black Gospelkoor Benediction, Beursstraat 44, , Hengelo
Black Gospelkoor Benediction


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen