Evenementen
di.
19.
03

Bijeenkomst over NAH

Wanneer
dinsdag 19 maart, 19:30 tot 21:30

Waar
Frans op de Bult
Hengelosestraat 6
7561 RT Hengelo

Bijeenkomst over NAH

In hoeverre ben je als gevolg van een ‘Niet Aangeboren Hersenletsel’ afhankelijk van anderen en wanneer en waarbij heb je hulp nodig? Wat betekent deze (on)afhankelijkheid voor jou en voor je naasten?

Onder begeleiding van Brenda Zwinkels leren NAH-getroffenen en betrokkenen maar ook professionals met elkaar in gesprek te gaan. Hiervoor hanteert Brenda de dialoogcirkel. Dit is een methode om mensen in een open en diepgaand gesprek met elkaar te brengen. Op deze manier leren de deelnemers anders kijken naar de eigen en elkaars ervaringen en verwerven diepere inzichten in elkaars belevingswereld.

Aanmelden en tickets

Aanmelden via de website of door een mail te sturen naar administratie@nah-oost.nl
Voor informatie kunt u mailen naar info@nah-oost.nl
Om deel te nemen aan een bijeenkomst hoeft u geen lid te zijn van een patiëntenorganisatie.

Lokatie van deze bijeenkomst is bij Frans op de Bult; inloop van 19:00 uur.

www.nah-oost.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen