Evenementen
di.
24.
12

Bezoek het huis van de Kerstman

Wanneer
dinsdag 24 december, 16:00 tot 16:00

Waar
Hengelose Gehandicapten Ontspannings Vereniging
Bartelinkslaantje 21
7558PS Hengelo

Bezoek de kerstman in zijn huis en red de gehandicaptenvereniging

Misschien al gehoord: de Hengelose Gehandicapten Ontspannings Vereniging ‘De Samenloop’ moet voortaan € 5000,00 per jaar betalen voor het gebruik van hun ‘jachthuis’, waar zij eerder slechts de onderhoudskosten droegen. Voor een kleine club van maar 35 leden is dat moeilijk om op te brengen en daarom komen ze in actie. Wat ze bedacht hebben?

Kersthuis

Tegen de kerstdagen kan je de kerstman bezoeken in zijn prachtige huis aan het Bartelinkslaantje 21 in Hengelo (parkeren kan in de Paul Pellastraat). Maak een praatje met de kerstman en de kinderen krijgen een cadeautje. De kerstman zal heel bijzondere geheimen vertellen en laten zien tijdens het bezoek! Rondom het huis van de kerstman is er een minikerstmarkt. Kinderen kunnen springen op springkussens, bij kraampjes kun je warme chocolademelk, Glühwein en wat leuke spullen kopen en je kunt jezelf fotograferen in een echte sneeuwbol. Leuk als kerstkaart. Kom daarom gezellig langs!

Aanmelden en kosten

Voor één kind kost een bezoekje aan de Kerstman € 8,00, een bedrag waarmee de HGOV enorm wordt geholpen. Voor elk volgend kind van hetzelfde gezin betaal je  € 5,00. Het geld kan contant betaald worden bij de deur. Zo maak je een unieke ontmoeting mee, ontvangen de kinderen een cadeau en steun je de gehandicaptenclub. Als dat geen kerstgedachte is!

De kerstman kan worden bezocht op vijf momenten vanaf 16.00 uur. Je kan zelf een voorkeurstijd en -dag aangeven. Het huis is open op:

– Zondag 15 december
– Vrijdag 20 december
– Maandag 23 december
– Kerstavond dinsdag 24 december

tuur een e-mail met de namen van de kinderen en het gewenste moment naar info@hethuisvandekerstman.nl. Je ontvangt meteen een bezoektijd. Ook voor het huren van een kraampje, het aanbieden van sponsoring of het aanbieden als vrijwilliger kun je een e-mail sturen.


2019-12-24 16:00:00 2019-12-24 16:00:00 Europe/Amsterdam Bezoek het huis van de Kerstman Bezoek het huis van de Kerstman, Bartelinkslaantje 21, , Hengelo
Bezoek het huis van de Kerstman


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen