Evenementen
ma.
14.
01

Bel-workshop

Wanneer
maandag 14 januari

Waar
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Bel-workshop

Claudia Bouwens is arbeidsBELmiddelaar en geeft op maandag 14 januari twee workshops in Bibliotheek Hengelo over hoe je door direct te bellen naar werkgevers een nieuwe baan kunt vinden. De BEL-workshop is een nieuwe aanpak om te solliciteren. Claudia Bouwens neemt de deelnemers mee in haar visie op solliciteren, geeft tips en trucs om anders te denken en anders te doen en gaat “live” naar potentiële werkgevers bellen. De BEL-workshops zijn georganiseerd door TalentPlus Twente, een groep mensen die zich voor elkaar inzetten voor het vinden van een baan.

Aanmelding

Aanmelden kan door het sturen van een mail met een recente CV en de vermelding van de voorkeur voor de ochtend (9.00-12.00 uur) of middag (13.00-16.00 uur) BEL-workshop naar twente@talentplus.nl. De kosten zijn €10,- per persoon.

www.bibliotheek hengelo nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen