Evenementen
za.
30.
05

BAM! Festival (verplaatst)

Wanneer
zaterdag 30 mei, 12:00 tot 23:30

Waar
Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

De editie van 2020 is verplaatst naar 29 mei 2021.

BAM! Festival

BAM! is een veelzijdig festival voor jong en oud. Van rock- tot popmuziek, van blues tot house, er is voor ieder wat wils! Muziek, theater en kunst worden op een unieke manier samengebracht en zorgen voor prachtige momenten. Vele bekende artiesten zijn door de jaren heen bij BAM! te gast geweest. Denk aan Caro Emerald, Lucas Hamming, Wudstick, Diggy Dex and de CCR Revival band. Niet alleen bekende artiesten verdienen een plaatsje in de spotlight. Elk jaar bieden zij ook onbekende en internationaal talent het podium.

Maar BAM! is meer dan alleen muziek. Elk jaar wordt er een scala aan workshops gegeven, wordt er poëzie voorgedragen en zijn (lokale) kunstwerken te bewonderen. Voor de kleine BAM! bezoekers is er natuurlijk ook van alles te doen.

Met zo veel mooie en steengoede optredens, acts, kunst en cultuur is het moeilijk om te kiezen waar je speciaal voor komt, en dat hoeft gelukkig ook niet! Kom kijken en laat je verrassen door alles wat BAM! te bieden heeft.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op de website


2020-05-30 12:00:00 2020-05-30 23:30:00 Europe/Amsterdam BAM! Festival (verplaatst) BAM! Festival (verplaatst), Prins Bernhardplantsoen 1, , Hengelo
Bam! Festival


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen