Evenementen
za.
25.
05

BAM! Festival Hengelo

Wanneer
zaterdag 25 mei

12:00 – 01:00


Waar
Prins Bernhardplantsoen
Prins Bernhardplantsoen 1
7551 JJ Hengelo

BAM! Festival Hengelo

Het BAM! Festival is een uniek festival met een mix van muziek, kunst, theater, sport en diverse andere activiteiten.

BAM! is een totaalbeleving in het prachtige Prins Bernhardplantsoen, tegenover het station in het centrum van Hengelo. Dit park vormt het podium voor een dag ontspanning met vrienden, familie, collega’s en kennissen onder het genot van een hapje en een drankje. In de opzet van het festival proberen we het unieke karakter van het park te behouden en volledig tot zijn recht te laten komen. Dit komt tot uiting in de steeds weer verrassende doorkijkjes en de vele activiteiten.

Een belangrijk kenmerk is de relaxte sfeer waarbinnen alle activiteiten plaatsvinden. Er is de gehele dag volop muziek te beluisteren van bekende en minder bekende artiesten in diverse stijlen op verschillende podia, maar de andere activiteiten zijn net zo belangrijk voor het festival. Het festival is voor alle leeftijden en voor iedereen gratis toegankelijk.

Voor meer informatie en het programma zie de website.

www.bamfestival.nl

2019-05-25 12:00:00 2019-05-25 23:59:00 Europe/Amsterdam BAM! Festival Hengelo BAM! Festival Hengelo, Prins Bernhardplantsoen 1, , Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen