Evenementen
za.
28.
12

Auni Toernooi

Wanneer
zaterdag 28 december, 09:00 tot 20:30

Waar
Sporthal Veldwijk
Kuipersdijk 48
7552 BJ Hengelo

Auni Toernooi

Dit multicultureel zaalvoetbaltoernooi staat bekend om zijn hoge spelniveau, want ieder jaar maken verschillende topspelers deel uit van het sterke deelnemersveld. Met onder meer voetballers die elders spelen op niveau hoofdklasse tot eredivisie, verschillende internationals en bekende straatvoetballers. Ook dit jaar heeft de organisatie haar best gedaan om een sterk deelnemersveld te krijgen.

Het Auni-Toernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel: mensen van verschillende afkomst verenigen. Door te sporten, leer je dingen te delen, leer je omgaan met verliezen en dingen (beter) te accepteren. Daarbij komt dat sport verbroedert. Op deze manier slaat het Auni-Toernooi al vele jaren een waardevolle brug tussen culturen. Samenwerking, sportiviteit en grote prestaties staan hierbij centraal.

Locaties

Het toernooi vindt zowel in Sporthal Veldwijk en Sporthal Hasseler Es plaats.

Kijk voor meer informatie op www.aunitoernooi.nl.


2019-12-28 09:00:00 2019-12-28 20:30:00 Europe/Amsterdam Auni Toernooi Auni Toernooi, Kuipersdijk 48, , Hengelo
Auni-Toernooi | Wij zijn Hengelo


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen