Evenementen
za.
14.
12

Armonia Studenten Orkest

Wanneer
zaterdag 14 december, 20:30

Waar
Theater Kamak
Esrein 15
7553 CX Hengelo

Armonia Studenten Orkest – Back tot the future

Op zaterdag 14 december voert het Armonia Studenten Orkest (ASO) van muziekvereniging Armonia alweer haar 6e winterconcert op. Bij de vorige edities waren er muzikale invloeden vanuit o.a. de tropen, het Midden-Oosten en de jungle. Ook dit jaar brengt ASO weer een stukje wereldse muziek naar Hengelo: Hollywood! Tijdens deze avond nemen zij u mee op een tijd reis door de filmmuziek. Het ASO hoopt hiermee het publiek ‘winters te betoveren’ in de donkere december maand. Kaarten (9 euro) te bestellen via tickets@armonia.nl Wacht niet te lang, want het concert vindt plaats in het intieme theater Kamak voor een klein publiek. Vorig jaar was het concert al snel uitverkocht… Kijk voor meer informatie op www.armonia.nl.


2019-12-14 20:30:00 2019-12-14 23:59:00 Europe/Amsterdam Armonia Studenten Orkest Armonia Studenten Orkest, Esrein 15, , Hengelo
Armonia Studenten Orkest


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen