Evenementen
wo.
20.
02

Arie en Sylvester, Wie?

Wanneer
woensdag 20 februari, 20:00

Waar
Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Arie en Silvester – WIE?

De mannen die jaren werden gevreesd door het gegoede cabaret zijn terug van weggeweest. Wie? Arie en Silvester! In deze ‘BEST OF’ show laten Arie en Silvester nog eenmaal zien wat ze kunnen. En wat ze niet kunnen. Onvergetelijke acts worden afgestoft, voorzien van een nieuw jasje en wederom het theater in gesodemieterd. De twee heren gaan als vanouds tekeer. ‘Inhoud’? Zo min mogelijk! ‘Theaterwetten’? Met vuile voeten treden! ‘Nuance’? Geen tijd voor! Arie en Silvester zijn terug: alsof ze nooit zijn weggeweest.

Informatie en kaartjes

Voor meer informatie en kaartjes kun je kijken op de website. 


2019-02-20 20:00:00 2019-02-20 20:00:00 Europe/Amsterdam Arie en Sylvester, Wie? Arie en Sylvester, Wie?, Beursstraat 44, , Hengelo
Arie en silvester wie


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen