Evenementen
zo.
22.
04

ACT 4

Wanneer
zondag 22 april, 13:30 tot 17:00

Waar
Tuindorp ’t Lansink
C.T. Storkstraat
7553 AS Hengelo

ACT 4 (Actief Cultureel Tuindorp)

Op 22 april wordt voor het 4e jaar op rij ACT georganiseerd door de Tuindorp toneelvereniging Big Tyms.
Deze activiteit wordt op zondagmiddag om 13.30 uur centraal geopend door percussie groep HENGST op het C.T. Storkplein.

Daarna nemen drie gidsen de bezoekers mee naar 9 gevarieerde optredens op meerdere locaties in Tuindorp (Tuinzaal, Webtonkerk en ’t wijkcentrum)

Het publiek kan genieten van Zang : Candlelight Singers en het koor Multiple Noise ; Cabaret Marije Bruinsma; Theater KamaK en Big Tyms; Dans Latin door Inner All. Tijdens de wandelingen van locatie naar locatie ontmoet het publiek vormen van straatkunst. Het thema is dit jaar “Koninklijk Oranje”, omdat het evenement dit jaar een week voor Koningsdag plaats vindt.

Kaarten te koop

Kaarten à € 10,= zijn vanaf heden te reserveren/koop bij wijkcentrum ’t Lansink aan de Twijnstraat en bij Ina Braam tel: 06 16243772 of digitaal : inabraam@ziggo.nl. Meer weten: zie www.bigtyms.nl

www.bigtyms.nl

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen