Evenementen
vr.
20.
12

ABBA Gold Europe

Wanneer
vrijdag 20 december, 19:30

Waar
Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

ABBA Gold Europe – Christmas Special Show

You can dance, you can jive, having the time of your life met Abba Gold. Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten en dito show, plus twee mooie dames met gouden strotten!

Logisch dat Abba populairder is dan ooit, meer dan dertig jaar nadat de formatie op het wereldtoneel is verschenen! Niet voor niets dat zo veel muzikanten repertoire van Abba hebben gespeeld. Het was indertijd baanbrekende muziek die overigens nog steeds volop gekopieerd en ‘geleend’ wordt in hedendaagse popliedjes. Een masterclass in popmuziek.

Niet veel zangeressen halen de hoge en lage tonen die Agnetha en Frida wisten te bereiken. En zeker niet met de souplesse en kwaliteit die zij hadden en die ook hun muziek bezat. Abba Gold Europe is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm: twee vrouwen, fantastische liedjes en een rock-‘n-rollband die niet te versmaden is! De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen.

Voor de CHRISTMAS SPECIAL SHOW zal bij het bekende Abba repertoire , diversen Christmas Songs toegevoegd worden zoals MERRY CHRISTMAS en natuurlijk HAPPY NEW YEAR! Kijk voor meer informatie op www.metropool.nl.


2019-12-20 19:30:00 2019-12-20 23:59:00 Europe/Amsterdam ABBA Gold Europe ABBA Gold Europe, Industrieplein 10, , Hengelo
ABBA Gold Europe


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen