Winkelen

Adolfs Verlichting

Adolfs Verlichting
Marskant 64
7551 BW Hengelo

Adolfs Verlichting heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van modern tot klassiek en van zeer voordelig tot een iets hogere prijsklasse.

Met onze eigen import uit Italië brengen we exclusieve lampen voor een betaalbare prijs. Ook voor lichtadvies kun je bij ons terecht. Dit is geheel kosteloos uiteraard, net als de levering aan huis.
Wij zijn zeer goed te bereiken. Onze winkel ligt aan de centrumring van Hengelo. Parkeren kan tegenover de winkel (betaald) of gratis achter de winkel op de eigen parkeerplaatsAdolfs verlichting | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 17.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen