Action

Een snelgroeiende, internationale non-food discounter met een eenvoudig en succesvol business model opererend in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen.

Welkom bij Action in Hengelo. In onze winkel vind je een uitgebreid assortiment aan woonartikelen, decoratie, kantoorartikelen, gereedschap, accessoires, beauty producten en zelfs kleding. Laat je elke week verrassen door 150 nieuwe producten. In onze winkel vind je 6000+ producten voor minder dan je verwacht. Wij bieden zeer lage prijzen in combinatie met een verrassend assortiment. Wij staan bekend om onze betaalbare alledaagse producten. Wij verkopen veel A-merken en huismerken. Onze producten maken het leven makkelijker en leuker. Ze zijn van toegevoegde waarde. Ondanks onze lage prijzen, doen we geen concessies aan de kwaliteit van onze producten. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, duurzaamheid en transparantie.Action

maandag 08:30 – 18:00
dinsdag 08:30 – 18:00
woensdag 08:30 – 18:00
donderdag 08:30 – 21:00
vrijdag 08:30 – 18:00
zaterdag 08:30 – 18:00
zondag 12:00 – 17:00Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen