Berichten

9 tips om je Valentijn te verrassen

9 tips om je Valentijn te verrassen

Valentijn is dichterbij dan je denkt! Heb jij nog niks geregeld? Wij hebben 9 tips om je lief te verrassen op een rij gezet. 

Voor alle tortelduifjes, snoezepoezen en schattebouten: bij de Twentse Bierbrouwerij geniet je van een driegangen sharing diner. Op het menu staat o.a. pulled salmon met brood, gegrilde entrecote, gevulde courgette en crème brûlée. Klinkt echt heerlijk!

Liefde gaat door de maag en dat is zeker bij Intenzo het geval. Op Valentijnsdag serveren zij een vijfgangenmenu. Allemaal lekkere gerechtjes om samen met je lief te delen. En voor de dames er een kleinigheidje. Cupido’s Verleiding, Liefde op het Eerste Gezicht, Dessert L’amour, Triple B is helemaal klaar voor valentijn. Ook hier deel je samen verschillende gerechtjes.

Een extra verrassing tijdens het diner? Ga dan naar restaurant Bij Boenders. Hier eet je niet alleen lekker, maar kan je tijdens het diner ook naar ‘jullie’ liedje luisteren. Hoe romantisch! Geef bij reservering het nummer door en deze wordt afgespeeld tijdens het diner.

Wil je echt uitpakken reserveer dan een speciale love table bij Eetcafé de Appel. Daar maak je indruk mee!

8 tips om je lief te verrassen met Valentijn

Een keer iets anders met valentijn? Dan is een avondje uit bij Bombay Spice een aanrader. Tandoori duck, chicken tikka massala, beef badami, raitha dat wordt nog moeilijk kiezen. En voor iedereen is er een klein valentijnspresentje.

Vind je het tijd om samen een nachtje weg te gaan, maar wil je dichtbij huis blijven. Boek dan een valentijnsarrangement bij City Hotel Hengelo. Met ontbijt op bed, bubbels en chocolade op de kamer en een kingsize bed. Kan niet mis gaan!

Ga samen naar de bioscoop in het valentijnsweekend. Verras je lief met een Love Arrangement. Kruip lekker tegen elkaar aan op de ‘Love seats’, terwijl je geniet van jouw favoriete voorstelling en dat ook nog eens onder het genot van een heerlijk drankje. Met gratis popcorn om samen te delen.

Niet perse met je lief wat doen, maar met iemand die je wel heel lief vindt? Of leuk, of aardig, of grappig. Dan is de Valentijn High Tea bij Knetter iets voor jou. Je wordt verwend met een mix van zoete en hartige hapjes en onbeperkt koffie/thee of ranja.

8 tips om je lief te verrassen met Valentijn

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen