Berichten

5x shoppen vanuit huis

5x shoppen vanuit huis

5x shoppen in Hengelo vanuit huis

Winkeliers in Hengelo bedenken creatieve oplossingen zodat jij veilig kan blijven winkelen. Met deze vijf tips winkel je vanuit huis én steun je de lokale ondernemers.

Saluti Mode
Bij Saluti Mode vind je vele bekende merken dameskleding voor jong en oud en voor iedere gelegenheid. Op Instagram en Facebook showt Saluti de nieuwste voorjaarskleding en kan je deze bestellen via een berichtje of telefoontje. Zo kan je in alle rust vanuit huis winkelen. Bezorgen binnen Hengelo, Delden en Borne is gratis. Offline shoppen? Daar heeft Saluti ook een oplossing voor: personal shopping. Maak een afspraak buiten openingstijden en ga op zoek naar je nieuwe look.

Queens
Een mooie outfit scoren vanuit huis kan bij Queens via Facebook. Scroll eens door de pagina en hou het goed in de gaten, want er worden regelmatig nieuwe items geshowd. Reserveren van kleding gaat via een appje of chatbericht. Hoe makkelijk wil je het hebben!

Brok Interieur
Veel mensen zijn, nu ze thuis zijn, lekker bezig in huis. Zoek je nog mooie meubelen of wil je een plan laten maken voor al je woonwensen of uitdagingen, dan ben je bij Brok Interieur aan het juiste adres. Volg ze zeker op Facebook en Instagram voor je dagelijkse dosis interieurinspiratie. Hier zie je ook regelmatig foto’s van de nieuwe collectie voorbijkomen. De winkel is gesloten, maar op afspraak kan je rustig rond wandelen door de drie verdiepingen tellende woonwinkel.

Toff Kidswear
Voor de leukste kindermode ben je bij Toff Kidswear aan het juiste adres. Vanaf de bank shop je de mooiste items via de webshop. Ook leuk om samen met je zoon of dochter te doen, net een echt uitje. En vergeet niet op Facebook te kijken, daar komen de leukste items voorbij. Privé shoppen? Ook dat kan. Neem contact op met de winkel voor een dag en tijdstip dat het jou het beste uitkomt.

Koopinhengelo.nl
Plof op de bank met wat te drinken en shop vanuit huis. Neem eens een kijkje op www.koopinhengelo.nl. Hier kan je bestellen, betalen en laten bezorgen bij elke ondernemer uit Hengelo die aangesloten is. Je hoeft dus de deur niet op, je shopt lokaal en steunt zo de Hengelose ondernemers!

Op www.hengelosamensterk.nl vind je deze en meer leuke initiatieven van ondernemers in Hengelo. Ga bijvoorbeeld eens thuis eten of bekijk welke tips er zijn om met de kinderen thuis te doen.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen