Berichten

5 toffe uitjes als het regent

5 toffe uitjes als het regent

Het regent, het regent…helaas regent het best vaak. Maar ook met regen kan je leuke uitstapjes maken. 5 tips voor toffe uitjes op een rij.

1. Oyfo Techniekmuseum
Bij Oyfo Techniekmuseum wordt iedereen van je gezin enthousiast over techniek! Bekijk de prachtige collectie, zet machines zelf in beweging, bedien de interactieve wereldbol en speel alle games! Een superleuk uitje.

2. Jump XL Hengelo
Een sportief dagje uit doe je bij Jump XL Hengelo. Een vol uur lekker vrij trampolinespringen en tricks oefenen op de geschakelde trampolinevelden. Laat je mooiste salto’s zien of kom voor een wedstrijd trefbal op trampolines. En voor de echte ninja’s onder ons, is er zelfs een speciaal hindernisparcours. Voor de allerkleinsten (1.5 tot 6 jaar) zijn er speciale mini jump uurtjes.

3. Bengeltjes Speeldorp
Bengeltjes Speeldorp vind je aan de rand van het centrum. In Bengeltjes Speeldorp zijn verschillende apenkooien en speelplekken met glijbanen, ballenbakken, slingertouwen, een trampolineveld en nog veel meer leuke en spannende dingen. Dit alles omringt door gezellige hoekjes en terrassen, voor een dag plezier. Er is een apart gedeelte voor de allerkleinsten. Hier hoef je je dus niet te vervelen.

Bengeltjes Speeldorp | Wij zijn Hengelo

Een dag vermaak in Bengeltjes Speeldorp

4. Yip’s snooker, darts & bowlingcentrum
Bowlen is geschikt voor jong en oud.  Bij Yip’s zijn er voor kinderen speciale lichte ballen en buizen die in de goot gelegd kunnen worden zodat de bal niet zo snel van de baan zal rollen. Zo maken kinderen ook een goede kans!

5. Filmpje pakken
Lekker met het hele gezin naar de film? Movie Unlimited Hengelo heeft de nieuwste films voor jullie. Op woensdagmiddag draaien er meerdere kinderfilms.

Nog veel meer te doen, zien en beleven!

Dat is natuurlijk lang niet alles. Wil jij een overzicht van alle activiteiten & evenementen? Bekijk dan onze evenementenagenda. Voor een overzicht van alles wat er te zien en te doen is in Hengelo kijk je hierrr. Oh en gewoon lekker naar buiten in de plassen stampen kan natuurlijk ook!

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen