Berichten

15x ontbijten in Hengelo

15x ontbijten in Hengelo

Een paar weken geleden vroegen wij jullie waar je het lekkerste kan ontbijten in Hengelo. Hier kregen we veel reacties op met tips. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet. 

In de binnenstad kan je je dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt bij Stravinsky. Sharon tipte het ontbijtplankje van Grand Café De Twee Wezen. En zeg nou zelf, het ziet er ook heerlijk uit!

Verder kan je in het centrum heerlijk ontbijten bij Carpe Diem, City Hotel Hengelo en bij Eetcafé De Blauwe Engel. Hier geniet je van een echt Engelen Ontbijt en heb je de keuze uit drie varianten.  Liesbeth gaf als tip Meesterlijk Koffie en Thee voor de heerlijke koffie (en thee). Sinds kort kan je hier ook elke dag tussen 9.15 en 11.00 uur genieten van een meesterlijk ontbijt. Zeker de moeite waard om een keer uit te proberen! Ook de HEMA ontbreekt niet in deze lijst. Daar kan je ’s ochtends ook terecht voor een lekker ontbijtje. Heb je op zondag zin in een lekker ontbijt, maar wil je ook uitslapen? Dan is de brunch bij De Appel wat voor jou. Elke zondag tussen 12 en 14 uur kan je hier terecht voor een heerlijke brunch.

Afhalen

Niet alle tijd om ergens te gaan zitten? Een ontbijtje afhalen kan bij Bakker Bart en Røllesmølle en de nieuwste aanwinst aan de Markt: Brasserie ‘t Marktzicht. Voor Scandinavische broodjes en de lekkerste koffie moet je bij Røllesmølle zijn. Bij Brasserie ’t Marktzicht kan je niet alleen je ontbijt afhalen, maar ook nog eens heel gezellig zitten. Tip: neem je kinderen mee, want er is een grote ruimte waar ze lekker kunnen spelen.

Røllesmølle

Buiten de binnenstad

Buiten de binnenstad kan je natuurlijk terecht bij IKEA. Maar ook bij McDonald’s kan je ontbijten. En geen hamburgers en friet, maar croissantjes en pannenkoeken. Als je een stukje verder rijdt kom je aan bij Van Der Valk (Hotel Hengelo), waar je al vanaf 7.00 uur terecht kan! Zin in een Turks ontbijt? Mieke vertelde ons dat je dan bij Eetcafé Oase Hengelo moet zijn, waar ze onder andere Simit, Börek en Pogača hebben.

Ontbijt bij Van der Valk Hengelo

Geen Hengelo, maar…

Vaak genoemd, ondanks dat ze eigenlijk niet bij Hengelo horen, zijn Tuincentrum Borghuis en Frans op de Bult in Deurningen. Bij Frans op de Bult staat er elke zondag een ontbijtbuffet klaar. Ook hiervoor geldt: wel even reserveren om zeker te zijn van een plekje.

Ontbreekt er volgens jou nou écht een plek die ook in dit rijtje thuishoort? Laat het ons dan even weten!

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen